ARNHEMSMEISJE.NL

6 september 2011 by in category Geen categorie with 0 and 2
Home > Nieuws > Geen categorie > ARNHEMSMEISJE.NL

Handig adresje: Alles Op Een Bak


[ish_image image=”2925″ size=”full” stretch_image=”yes” link_type=”image” tooltip_color=”color1″ tooltip_text_color=”color3″]

Hartstikke leuk idee, dat buiten trouwen, maar hoe doe je dat – logistiek gezien – met je catering?
Joh, daar hebben ze alláng wat op bedacht! Huur gewoon de Alles-Op-Een-Bak: een aanhanger die helemaal party-proof is uitgerust.
Mét een echte biertap, gaspitten, een barbecue, spoelbakken en een koelkast (zo houd je je champagne koud), maar ook met keukengerei, bestek, borden, glazen, pannen en ook nog een tafeltje en banken om je biertje aan te drinken. Je kunt zelfs meteen drankjes en vlees voor op de barbecue mee bestellen!

[ish_quote author=”www.arnhemsmeisje.nl” url=”url:http%3A%2F%2Fwww.arnhemsmeisje.nl%2F2011%2F09%2F06%2Fhandig-adresje-alles-op-een-bak%2F||target:%20_blank” size=”h3″ align=”left” color=”color5″ tooltip_color=”color1″ tooltip_text_color=”color3″]“Huur gewoon de Alles-Op-Een-Bak: een aanhanger die helemaal party-proof is uitgerust.”[/ish_quote]

Hiermee is het een complete mobiele keuken, die je op elke locatie kunt gebruiken. Dát is handig, zeker als je buiten gaat trouwen en vaak verstoten bent van keukengerei.

Reactie toevoegen

20 − veertien =

COPYRIGHT © 2005 - 2015 WWW.ALLESOPEENBAK.NL | ONTWORPEN DOOR SIX SENSES